🌿✨ Zasvětíte se temnému pánovi lesů nebo dívce květin a úsvitu? ✨🌿

Před tuto volbu mohl být postaven bylinář ve velmi dávné minulosti, nebo chcete-li „šaman“. My už dnes takovým věcem nevěříme, nicméně symbolika a důležitost volby zůstává.

Na jedné straně tu máme mateřídoušku – bylinku spojenou s mateřstvím a dětmi. Byla první bylinkou, se kterou se člověk setkal po narození, a ženy ji používaly po porodu. Mateřídouška uklidňuje mysl a je možné ji užívat pravidelně. 🌸👶

Na druhé straně tu máme rulík – prudce jedovatou rostlinu, ze které se však extrahuje atropin, v přesných malých dávkách jeden z nejúčinnějších léků. Rulík představuje dvojaký život hrdinských činů průkopníků, vojáků v první linii nebo aktivistů. 🖤⚔️

Každá volba nabízí jiné dary a strasti. Ani jedna není obecně lepší než ta druhá. Z hlediska lidstva jsou si obě volby rovnocenné, ale z vašeho vlastního hlediska je správná pouze jedna z nich.

🌿 Jaká bude vaše volba? 🌿

Jakmile se rozhodnete, není cesty zpět. Vaše volba ovlivní vaši představivost, myšlení, příběhy, které se vám budou rodit v hlavě, a s jakými lidmi se budete podvědomě chtít setkávat. Navíc je podobných rozhodnutí v životě více a jedno na druhé navazuje.

Každé životní rozhodnutí, které vědomě učiníte a za které přijmete odpovědnost, snižuje šanci na to, že v budoucnu budete někomu závidět nebo se kvůli ostatním jiným způsobem trápit. Uvědomíte si, že je vaše životní cesta jedinečná.

Je to už přes deset let, co jsem si vybral, shodou okolností na podobném místě v lese. Rozhodli jste se už také?